1. Hjem
  2. /
  3. Personvern

Ved å benytte nettsiden Reidunbreistig.no, aksepterer du at SMYKKEVERKSTADEN Reidun Breistig behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen, og gjeldende lovgivning om beskyttelse av personvern 

HVA ER PERSONVERN? 

Personvern dekker alle opplysninger som kan benyttes for å identifisere en person. Personlige opplysninger kan for eksempel være fornavn, etternavn, adresse, emailadresse eller andre kontaktopplysninger.  

HVORDAN HÅNDTERES MINE PERSONVERN? 

Det er SMYKKEVERKSTADEN Reidun Breistig som er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvernopplysninger. Vi ønsker å gi deg en best mulig handleopplevelse hos oss, og her finner du en oversikt over hvordan vi håndterer dine personvern ihht. Personopplysningsloven, herunder EU-forordning 2016/679 (General Data Protection Regulation, heretter kalt «GDPR»).  

Dette er personopplysningene vi behandler 

  • Personvern du registrerer når du oppretter bruker og når du oppdaterer din bruker, som f. eks. navn, mobilnummer, e-postadresse etc. Informasjonen du oppgir vil også kunne bli beriket via oppslagstjenester.  
  • Opplysninger i forbindelse med kjøp på nettsiden  
  • Opplysninger om hvilke sider du besøker og generell atferd på nettsiden.  
  • Informasjon du oppgir via vår kundeservice  
  • Informasjon via cookies  

HVA BRUKES MINE PERSONVERN TIL? 

Ved å oppgi dine personvern gir du ditt samtykke til at vi bruker dine opplysninger til å levere den servicen du forventer.  

Vi bruker dine personvern til følgende formål:  

  • For å opprette og håndtere din personlige brukerkonto  
  • For behandling av bestillinger og returer via våre online-tjenester  
  • For å sende informasjon om forsendelser  
  • For å kontakte deg dersom det oppstår noen problemer når vi skal levere varer til deg  
  • For å kunne gi deg best mulig hjelp når du kontakter oss og for å informere deg om nye eller endrede tjenester  
  • For å kunne analysere hvordan du benytter Reidunbreistig.no, og hele tiden kunne forbedre nettsiden.  
  • For å kunne gi deg relevant innhold, gjennom automatisert profilering og vurdering. Å profilere vil si å analysere personvern og kjøpshistorikk for å avdekke adferd, preferanser, evner eller behov hos deg.  

DELER DERE MINE PERSONVERN? 

Vi deler kun dine personvern med våre leverandører innenfor kundeservice, analyse/statistikk, betaling, transport og teknisk support. Disse leverandørene trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss innenfor rammene av de behandlingsaktiviteter som fremgår av denne erklæringen. Vi har databehandleravtaler med de aktuelle leverandørene som setter tydelige begrensninger for hvordan de kan bruke dine personvern i samsvar med gjeldende personvernregelverk  

HVOR LAGRES MINE PERSONVERN? 

Alle personopplysningene dine lagres innenfor EU/EØS, men noen av våre leverandører har tekniske supporttjenester plassert utenfor EU/EØS. Ved bruk av disse supporttjenestene, vil en eventuell behandling av dine personvern være regulert i henhold til EU/EØS standardkontrakt for overførsel til tredjeland eller annen godkjent overføringsmekanisme.  

HVORDAN KAN JEG ADMINISTRERE MINE PERSONVERN? 

Du kan når som helst velge å endre dine personvern. Dette kan du enten gjøre selv hvis du har bruker i nettbutikken, eller kontakte oss for å få hjelp.  

  • Ønsker du innsyn i dine personvern, har du rett til å be om dette.  
  • Ønsker du å få dine personvern korrigert, har du rett til å be om dette.  
  • Ønsker du å slette dine personvern, har du rett til å gjøre dette så lenge vi ikke er lovpålagt å lagre de.  
  • Ønsker du å begrense behandlingen av dine personvern, har du rett til å be om dette.  
  • Du vil motta informasjon fra oss hvis vi gjør korrigeringer eller sletter dine personvern, eller hvis vi begrenser behandlingen.  
  • Du har muligheten til å kreve personopplysningene dine utlevert i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format, og til å ta opplysningene med deg til en annen virksomhet. Dette gjelder kun opplysninger du aktivt har gitt fra deg.  
  • Du har rett til å gi beskjed dersom du mener vi ikke behandler dine personvern korrekt.  

HVEM HAR TILGANG TIL PERSONOPPLYSNINGENE MINE? 

Dine personvern behandles bare av autorisert personell som har tilgang til informasjonen i kraft av sin yrkesmessige stilling, og som er underlagt en forpliktelse til utelukkende å hente/bruke dataene for det spesifiserte og legitime formålet de ble samlet inn for.  

HVOR LENGE LAGRER DERE DATA? 

Dine personvern blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Deretter blir de slettet.  

HVORDAN SIKRER DERE MINE PERSONDATA? 

Vi lagrer personopplysningene dine i våre operativmiljøer. Miljøene bruker standard sikkerhetsmetoder for å forhindre uautorisert tilgang. Vi følger felles standarder for å beskytte personvern og sensitiv informasjon.  

HVORDAN FUNGERER REGELVERKET RUNDT PERSONVERN? 

All behandling av personvern, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er SMYKKEVERKSTADEN Reidun Breistig som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler, dvs. «behandlingsansvarlig». Datatilsynet fører tilsyn med at regelverket overholdes i Norge. Du har rett til å klage til Datatilsynet over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig i forbindelse med denne personvernerklæringen.  

INFORMASJONSKAPSLER 

Når du besøker våre nettsider, plasseres en informasjonskapsel (cookie) som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider. Den gjør det lettere for deg, da cookies gjør at din mobiltelefon eller datamaskin f.eks husker login-opplysninger ved ditt neste besøk. Cookies gir også oss informasjon om din adferd på våre nettsider, som gjør at vi kan tilpasse mer relevant innhold til deg.  

KORTKJØP 

Ved kortkjøp samarbeider vi med en autorisert betalingsformidler som hjelper oss med å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp direkte mot banken din. Vår betalingsformidler behandler kortinformasjonen på korrekt måte i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS som kortselskapene VISA, MasterCard, Diners, American Express og JCB står bak. Dette innebærer at kortopplysningene dine håndteres på en svært sikker måte. Når du handler med kort forbeholder vi oss retten til å foreta en personkontroll. All kommunikasjon er kryptert, slik at ingen kan fange opp den informasjonen som du skriver inn.  

OPPHAVSRETT 

Innholdet på denne nettsiden er opphavsrettslig beskyttet og tilhører SMYKKEVERKSTADEN Reidun Breistig.  

KONTAKTINFORMASJON 

Behandlingsansvarlig er SMYKKEVERKSTADEN Reidun BreistigSkeisvollsvegen 21, 5518 Haugesund, Norway. Har du spørsmål rundt ditt medlemskap eller dine personvern, gjerne kontakt oss på post@reidunbreistig.no eller på telefon +47 928 09 240  

Mars 2020  

 

 

Meny